Pražský label a kolektív City Surfer

2. listopad 2011

Pražský kolektív City Surfer voľne združuje hudobníkov, ktorí sa zároveň venujú umeniu, filmu i móde, ale i grafických designérov a ilustrátorov.

Impulz k vzniku združenia bol spontánny, ako aj jeho samotné fungovanie. Vznikajú ad hoc spolupráce, spoločné akcie či hudobný label a zo City Surfer tak v priebehu štyroch rokov vznikla platforma, ktorá tento štvrtok 3. 11. 2011 získa i fyzický priestor s názvom City Surfer Office. Na pražskom Žižkove vernisážou polaroidových fotiek Martina Baara otvoria nový multifunkčný priestor, ktorý bude fungovať ako ateliér, miesto pre hudobné večery a projekcie a galéria, v ktorej chcú primárne vystavovať diela tvorcov, ktorí nie sú známi. Viac o tejto iniciatíve prezradil Max Dvořák z projektu Popper-C a Barbora Zelníčková z Ticho de Beige.

Odkaz:
http://www.citysurfer.cz

Prague label and collective City Surfer

The Prague collective City Surfer freely unites musicians who also do art, film and fashion but also graphic designers and illustrators.

The impetus that lead to the establishment of the label was as spontaneous as its functioning. Ad hoc collaborations ensued, as well as mutually organized events or an eponymous music label and thus during the four years of its existence, a multifacetted platform has been created. This Thursday, 3rd of November 2011, they are opening a new space called City Surfer Office where they are planning to do exhibitions of artists who are not so known, listening evenings or screenings. Members of the collective Barbora Zelníčková from Ticho de Beige and Max Dvořák from Popper-C revealed more.

Link:
http://www.citysurfer.cz

autor: Lucia Udvardyová
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.