Pražský producent Angry Tableflip skrývá na svém debutovém albu receptář tuzemské phonk music

15. říjen 2021

Podzimní sezóna phonk music je tu a s ní i producent a DJ Angry Tableflip. Jeho blížící se debutové album Born 2 Lose představujeme v našem rozhovoru a live DJ setu!

Dobří holubi se vracejí a měsíc je ve znamení phonku. I takto by se dalo označit naše setkání s Angry Tableflipem, který se po třech letech zastavil za námi do studia. Přímo tak navazujeme na náš poslední subžánrový speciál o phonk music, jen tentokrát víc z místních lužin a hájů – přesněji z pražských Vinohrad, odkud náš host dorazil.

Producent a DJ Angry Tableflip je dnes již etablovaným jménem na hudební scéně a po několika menších projektech, které lze dohledat na SoundCloudu, vydává již za týden své debutové album Born 2 Lose. To vznikalo posledních šest měsíců a čítá 15 skladeb, ve kterých lze slyšet mnoho skvělých samplů.

Česká stopa phonk music má tak další zářez na pomyslné pažbě a s hosty, jako jsou Flawless Vibe nebo Unknown, utváří skvělý celek, který s radostí řadíme do našich pravidelných podzimních rotací.

Kdo všechno spolupracoval na desce Born 2 Lose? A koho poslouchá Angry Tableflip? To vše v novém rozhovoru s DJ setem ve Scéně s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.