Před 10 lety jsme tancovali na Gangnam Style. Proč jsme to dělali?

15. červen 2022

Kompot a internetová celebrita Sebastian Šikl znovu spojili síly. Kromě drbů ze společnosti se podíváme do minulosti i budoucnosti popkultury. Bling Empire, Real Housewives, RuPaul, Elvis – jaké reality shows, filmy a hudbu (ne)doporučujeme na toto léto a proč jsme před 10 roky tancovali na Gangnam Style? Pusťte si čerstvý díl!

Před deseti lety se objevil hit Gangnam Style jihokorejského rappera jménem PSY. Jeho videoklip pokořil jako první hranici dvou miliard zhlédnutí na YouTube a taneční choreografii znal každý. Proč byla píseň takovou senzací a jaké další poklady nám přinesl rok 2012? Zjistíte v podcastu Kompot!

Na milovníky reality shows čekají recenze Bling Empire, Real Housewives a RuPaul’s Drag Race All Stars. Na co se musíte podívat a co raději vynechat? Poslechněte si novou epizodu Kompotu.

Proč už Sebastian nehoní lajky vtipy na řízky? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu!

Sebastian Šikl a Hana Trojánková Biriczová
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.