Premier League je zpátky! Proč experti favorizují Tottenham? Užijte si novou fotbalovou sezonu

Pauza byla nesnesitelně dlouhá, ale fanoušci Premier League se konečně dočkali. Večerním zápasem mezi Crystal Palace a Arsenalem startuje už 31. ročník nejvyšší anglické fotbalové soutěže. S moderátorem Martinem Minhou před startem nové sezony diskutuje expert na ostrovní fotbal Petr Mikolanda a novou posilou pořadu S mikrofonem do Anglie je Jan Pěruška. Jaké novinky se chystají v Premier League? Užijte si předkrm před fotbalovým víkendem.

Start nového ligového ročníku vyvolává tradičně mnoho otázek. Jak se projeví na výkonech týmů možnost až pěti střídání za zápas? Kdo bude černým koněm soutěže? Tottenham bude určitě attackovat špici soutěže a věřím i jejich největším rivalům z Arsenalu, protože to co předváděly nové posily teď v přípravě v čele s Gabrielem Jesusem, tak to slibuje čerstvou ofenzivní sílu oproti minulým letům,“ tipuje nová posila pořadu S mikrofonem do Anglie Jan Pěruška.  

Nováček soutěže Nottingham Forest během letní přestávky přivedl do týmu dvanáct nových hráčů. Dokáží se během velmi krátké doby zapracovat do současného kádru? „Pro trenéra je to šílené, kdy musí udělat novou sestavu. Hlavně na začátku Premier League si tým nemůže dovolit prohrát pět zápasů, pak by to měl hrozně těžké. Na druhou stranu oni do základní sestavy nekupovali všech dvanáct hráčů, ale pouze pět,“ hodnotí odvážný krok manažera Nottinghamu Forest expert Petr Mikolanda. 

Kdo se podle expertů Radiožurnálu Sport bude v nové sezoně pohybovat v elitní šestce ligové tabulky? Koho čekají opačné problémy a pobyt v sestupových vodách? Navnaďte se na start Premier League! A fanoušci anglického fotbalu, zpozorněte! Od příštího týdne se mění vysílací čas pořadu S mikrofonem do Anglie. Experti Radiožurnálu Sport budou o fotbale diskutovat každý pátek od 9:20 s novou čtyřicetiminutovou stopáží!

autoři: Martin Minha , rej
Spustit audio

Související