Přichází Flám Focus! ⁠Do hledáčku se jako první dostala TSHA

10. únor 2023

Flám uvádí novou sérii epizod ve které se zaměří na známá i méně známá jména ze světa klubové elektronické hudby. V nejnovější epizodě v rámci rubriky Flám Focus představíme talentovanou DJku, producentku a my doufáme, že i v blízké budoucnosti vokalistku jménem TSHA.

Na úvod epizody zazněl S!RENE s singlem Majada Riddim z jeho debutového EP Tales of Lusan, které vyšlo koncem ledna tohoto roku. Celé EP je směs afrických žánrů a to především Afro Beats, Amapiano, Gqom a celkově Soulful music. KEWU a STEADY se nemohou dočkat, až tracky z tohoto projektu budou moci zahrát.

Londýnská rodačka TSHA získala pozornost od jmen jako jsou Bonobo, Maribou State, George FitzGerald nebo od řady britských rádií a časopisů –⁠ BBC, MixMag, NME nebo Billboard, kterými byla označena jako One to watch“. Neboli označena za někoho, koho by fanoušci elektronické hudby měli sledovat.

TSHA se proslavila na začátku covidové pandemie v roce 2020. Tak jako všechny ji postihlo omezení v každodenním fungování a to především v celkovému přerušení její americké tour, které se z velké části přesunulo na rok 2023. Letos bude mít možnost se ukázat na festivalech jako jsou Coachella nebo německý Melt, současně se poprvé podívá do Čech a to konkrétně 17.2. do pražského klubu Roxy, kde ji bude předskakovat samotný KEWU.

V druhé půlce můžete slyšet část jejího debutového setu z londýnského Labu.

Jak asi zní track, který vznikne v lockdownu když jsou dva partneři zavření mezi čtyřmi zdmi? Zažívá dvojice moderátorů imposter syndrome? Poslechněte si nový díl Flámu!

autoři: Kewu , STEADY
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.