Prosluněné tracky pro delší léto? Sofistikovaný Shawn Mendes i neúsporně okázalý Farruko

26. srpen 2021

S přicházejícím babím létem se v hitparádách daří novým trackům, kterými si lidé prodlužují horké měsíce. Alespoň tak si vznik pozdních letních bangerů vysvětlují Annabelle s Filipem. Ať už jde o sofistikovanou, úsporně zprodukovanou novinku Shawna Mendese s názvem Summer Of Love, na které se vrací ke svým kořenům, nebo o za nic se neskrývající, neúspornou a nečerstvě znějící plážovou hymnu Pepas od portorického hitmakera Farruka.

Hned s celou prosluněnou deskou se hlásí o slovo novozélandská hvězda Lorde. Podobně jako Billie Eilish, která stála před úkolem navázat na ohromně úspěšný debut, i třetí studiovku Lorde nazvanou Solar Power zastiňuje předešlé album Melodrama.

Moderátoři Velkých čísel se nicméně rozpovídali o pseudo-wellnessovém životním stylu, pseudo-spiritualitě a santalovém dřevu. V souvislosti s letním singlem Mood Ring nadšeně vzpomínali na zpěvačky, jako je Natalia Imbruglia nebo Natasha Bedingfield.

Po zatím nejdelší fázi mlčení se vrací K-popový girlband Red Velvet. Titulní singl jejich nově vydaného šestistopého EP Queendom připomíná povzbudivou skutečnost: „Všichni jsme v životě králové a královny!“

Z tuzemských tracků došlo na trendující videosingl Robina Zoota z Milion+, na kterém spojil síly s labelovými kolegy Nik Tendem a Kokym. Tendova sloka připomněla Annabelle, že jejím životním cílem je vydělat zpátky to, co utratila. Letnímu dílu Velkých čísel zajisté nasadila korunu extrémně talentovaná Remi Wolf, která chystá debutovou desku.

Kdo pojmenoval desku podle svého pejska? Který producent pravděpodobně vylezl odněkud, kde byl dlouho? Kdo se potýká s tvrdým hejtem na sociálních sítích? A je zajímavější slyšet o porodu nebo prodeji dvojčat? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka