Radio Wave Live Sessions - Veena

31. březen 2009

Každou poslední sobotu v měsíci vám Radio Wave zprostředkuje přímé přenosy živých koncertů. Na březnové Live Session se vám představila táborská kapela Veena. Funguje necelé dva roky a zatím se o ní moc nemluví, ale z debutového EP Behind Sonic Glances je jasné, že si vaši pozornost rozhodně zaslouží. UVNITŘ: Video z koncertu

Radio Wave Live Session s datem 28. března patřila kapele Veena. Čtveřice z Tábora má zatím venku EP s názvem Behind Sonic Glances, které vyšlo u Absent Hour Records. Veenu si zapamatujete na první poslech, mimo jiné díky výraznému vokálu zpěvačky Veroniky, která je ve svých 17ti letech nejmladší členkou kapely. Ačkoliv je věkový průměr kapely poměrně nízký, jejich hudba zní velmi dospěle. V Karlínském Studiu A Veena soustředěně zvučila. Nejen na to, ale na celý koncert, se budete moci brzy podívat v připravovaném videu.

NECHCETE ČÍST? POSLECHNĚTE SI CELOU REPORTÁŽ!

Veena odehrála v Karlínském studiu A padesátiminutový koncert a potvrdila očekávání, která do ní mnozí vkládají. Chystanou debutovou desku mladé táborské čtveřice si určitě nenechte ujít. Utéct by vám neměla ani příští Radio Wave Live Session, na které se představí kapela OTK.

autor: nikamay
Spustit audio