Radio Wave Live Sessions živě se 100°C

15. květen 2008

Blíží se konec měsíce a s ním i další exkluzivní živý koncert v rámci Radio Wave Live Sessions. 100°C je v pořadí již čtvrtá kapela, která v Karlíně vystoupí. 31. května tedy máte opět možnost přijít přímo do karlínského Studia A nebo můžete ve 20:00 naladit frekvenci 100,7FM a koncert si vychutnat v přímém přenosu v rámci pořadu Stage.

100°C je jedna z mála kapel, díky kterým si člověk říká, že talenscoutingové soutěže u nás mají smysl. Neošoupaná směs indie kytar, dubu a elektroniky z nich prýští naprosto spontánně. V Mariánských lázních, odkud 100°C pochází, pořádala kapela ve svých začátcích tzv. mana party, na kterých hráli společně s Roe Deer a Skyline. Všem návštěvníkům bylo již tehdy jasné, že tahle kapela bude jednou v Čechách zásadní. Vše pak šlo díky limonádám mnohem rychleji než by kdo čekal a 100°C se najednou ocitli ve světě neomezených studiových možností a velkých pódií. Zatímco ve studiu jim trvalo nějakou dobu, než dokázali dostat do hudby tu smršť energie, která v nich vře, při živém hraní nikdy neztratili dech. A vy teď máte příležitost si jeden takový jejich koncert užít. Materiál z aktuálního třetího alba, ale snad i letité hymny jako Azataki se rozezní Studiem A v pražském Karlíně.

00698989.jpeg

"Zkušenosti s živým hraním v rádiu máme jen jednu. A to z konkurenčního rádia. Tešíme se, že by s námi měli přijít vystoupit i hosté, kteří zazpívali či se nějak jinak podíleli na desce Brant Rock. Koncert do éteru je něco malinko jiného než když jste v klubu. Takové vystoupení má mnohem komornější atmosféru! Těšíme se moc na diváky, kteří dorazí přímo do studia karlínského studia," říká fronman kapely Jakub Johánek alias Josua.

Přijďte přímo do Karlína! Vstup na akci je volný. Adresa: Hybešova 10, Praha 8. Jediné, co musíte udělat, je včas se zaregistrovat na radiowave@rozhlas.cz, protože kapacita studia je velmi omezená. Na stránkách www.wave.cz budou postupně uveřejňovány všechny důležité informace.

00716875.png

Koncert proběhne v přímém přenosu v rámci pořadu Stage v sobotu 31. 5. od 20.00 hodin.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio