Radio Wave upeče dort a Buchty vyrobí dárek. Jak to dopadne? Oslavte s námi patnácté narozeniny

6. leden 2021

13. ledna bude Radiu Wave 15 let! Letos si kvůli pandemii bohužel nemůžeme připít na tradiční narozeninové party v klubu, překvapení pro vás máme ale i tak dost. Mikrofony a rekordéry na chvíli vyměníme za mísy a vařečky, rukodělná výzva čeká moderátorky pořadu Buchty. A co nám přeje k narozeninám DJ Ventolin, umělkyně Léna Brauner, foodie Lukáš Hejlík a řada dalších osobností?

Co mají na Radiu Wave rádi a co poslouchají, i na to jsme se ptali muzikantů, herců, moderátorů a dalších osobností veřejného života, které vám dělají společnost ve vysílání, v podcastech nebo na různých akcích Radia Wave. Osobní vkus a mnohdy nevšední gratulace odhalí herec Cyril Dobrý, moderátorka Linda Bartošová, vědec Jan Lukačevič a další ve speciálních videích. S některými z nich se možná potkáte osobně na narozeninové party, kterou pro vás letos chystáme v druhé polovině roku.

Přípitek &  konfety. Tým Radia Wave oslavil na pódiu 14 let Radia Wave

Vysílání Radia Wave před patnácti lety 13. ledna ve 13 hodin a 13 minut symbolicky odstartovalo tikání hodin a kokrhání kohouta. I letos s námi můžete odpočítávat poslední vteřiny, nakrojit dort a užít si oslavu ve vysílání Radia Wave z proskleného studia. Tento unikátní designový prostor, který kromě řady živých koncertů zažil třeba i workshop pečení chleba, letos slaví pět let existence. Právě pečení, tentokrát tedy narozeninového dortu, bude dalším historickým milníkem Radia Wave. Do díla se pustí několik osobností stanice. Sledovat je budete moct na sociálních sítích v den narozenin.     

Moderátorky oblíbeného pořadu Buchty vlastnoručně vyrobí dárek. Co vytvoří, jak se jim to povede a kdo nakonec dárek dostane? Ivanu se Zuzanou můžete sledovat prostřednictvím facebookového livestreamu 13. ledna od 20 hodin.

Radio Wave v roce 2019
autor: Radio Wave