Rasistický skandál i starší partner. Billie Eilish štve svoje fanoušky

23. červen 2021

Příliš starý bývalý přítel, příliš homofobní nový přítel a příliš rasistická Billie Eilish na jednom starším videu. Devatenáctiletá zpěvačka řeší mnoho karambolů najednou. Poslechněte si o nich v nové epizodě podcastu Kompot.

Nový dokument Billie Eilish: The World´s a Little Blurry odhalil, jak se v roce 2018 tehdy šestnáctiletá zpěvačka seznámila na koncertě s bývalým přítelem Brandonem Adamsem. Tomu bylo dvacet dva. „To je nechutné,“ začali jí psát lidé na sociálních sítích. Jiní řešili, jestli jejich vztah byl vůbec legální.

Svoje fanoušky ale zklamala také starým videem, které se nyní objevilo. Na něm čtrnáctiletá zpěvačka používá hanlivý výraz pro Asiaty a paroduje asijský přízvuk. Nejen proto zažívá Eilish, která se nedávno vyfotila v novém platinovém účesu a spodním prádle pro časopis Vogue, první zadrhnutí své kariéry. Mohou za to i její vlasy? Pusťte si Kompot.

S kým chodí herec Adrien Brody, kam zmizela Zooey Deschanel a koho by Prince nikdy nepozval na party? Jaké telefonní číslo má Justin Bieber? A proč nedoporučujeme pít z hotelových skleniček? Pokud se nebojíte pravdy, pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.