Red Bull Music Academy uzavírá přihlášky na rok 2008

5. květen 2008

Sada přednášek, parties, workshopů a tvorby přímo ve studiích - to je čtrnáctidenní program Red Bull Music Academy pro 2x30 účastníků, z nichž pravidelně bývají někteří z ČR. Stačí podat přihlášku s vyplněným "psychologickým profilem" a mít trochu talentu... POSLECHNĚTE SI: Rozhovor o RBMA

Před uzávěrkou přihlášek 5. 5. 2008 jsme o RBMA, která už dávno není jen djská nebo jen elektronická, mluvili s českým koordinátorem DJ Nailerem a dřívějším účastníkem Lukášem alias Juanitou Juarezem (také Brooklynem).

Co přináší RBMA muzice a co účastníkům? V čem je v prostředí různých měst (dosud se RBMA konala třeba v Kapském městě, Sydney, NY, Berlíně - teď míří do Barcelony) inspirativní? Jaký předěl ve tvorbě účastníků představuje?

00710972.jpeg

Hráli jsme mimo jiné z 2CD kompilace posledního, toronského ročníku RBMA. Juanita také na 100,7 FM zahrál svoji absolutní novinku - track z připravované desky, na které se odklání od dnb a na desce i zpívá!

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.