Režisérka Beyoncé: Umělkyně vydala film na Disney+. Češi se na něj podívají asi až za rok

4. srpen 2020

Americká umělkyně Beyoncé natočila pro streamovací platformu Disney+ vizuální album Black is King. Čeští fanoušci se na něj podívat zatím nemohou. Co všechno o snímku a režisérských ambicích Beyoncé víme, zjistíte v novém díle podcastu Kompot. Dále uslyšíte recenzi na film Bombshell, za který byly Charlize Theron a Margot Robbie nominované na Oscara. Stojí za to se na něj podívat?

V listopadu loňského roku spustila vysílání nová streamovací služba Disney+, ale pouze ve třech zemích světa. Postupně se její dosah rozrůstá, Česká republika mezi vyvolené státy bohužel stále nepatří, protože služba se podle neoficiálních informací do střední a východní Evropy dostane až v roce 2021. O vizuálním albu Black is King, které Beyoncé spolurežírovala jako 85minutový film, si proto můžeme jenom číst. Disney+ s americkou umělkyní uzavřela smlouvu na několik snímků v hodnotě 100 milionů dolarů a moderátoři pořadu Kompot se nebojí poradit, o čem by mohly být. Co byste řekli na Beyoncé jako Elišku Přemyslovnu? Pusťte si nový díl podcastu o popkultuře!

Čtěte také

Vedle cancel culture a problémů moderátorky Ellen DeGeneres s udržením své talk show v éteru kvůli různorodým obviněním zrecenzovali Hanka se Šimonem taky film Bombshell. Snímek, který je možný v ČR zhlédnout na Netflixu, vypráví skutečný příběh sexuálního obtěžování v americké konzervativní televizní stanici Fox News. Má skvělé masky, solidní herecké výkony, ale taky svoje minusy. Proč není všechno tak černobílé, jak se Bombshell snaží ukázat? Pusťte si čerstvý Kompot.

Jak na Hanku zapůsobily výpovědi desítek českých žen v Deníku N o sexuálním obtěžování? A můžeme si dělat z cancel culture někdy legraci? Dejte si Kompot – vaši pravidelnou dávku velkých emocí!

Spustit audio

Související