Simply for Simple

26. březen 2011

V Pařížské ulici v Praze už druhým rokem funguje Simple Concept Store. Butik, ve kterém najdete výběr módy z posledních kolekcí nejlepších světových módních domů. Z českých designérů tu měl svou kolekci například Jakub Polanka a teď se prezentace na této prestižní půdě dočkají i vybraní studenti pražské VŠUP.

Simple Concept totiž oslovil designérku a vedoucí ateliéru módní tvorby na VŠUP Liběnu Rochovou, aby společně umožnili dvoutýdenní výstavu těch nejlepších modelů. Více se o projektu Simply for Simple dozvíte v telefonickém rozhovoru s kreativním ředitelem Simple Concept Store, Lukášem Loskotem.

Odkazy:
www.simpleconcept.cz
www.vsup.cz

Playlist:
Gang of Four - At Home He's A Tourist (EMI)
Shabazz Palaces - An Echo From The Hosts That Profess Infinitum (Sub Pop)
Puro Instinct - Silky Eyes (Mexican summer)
ANR - Stay Kids (10k Islands)
Hosannas - Cccloud (Hush)
Active Child - Wilderness (Vagrant)
Enterpreteurs - Six Severed Hates , Laurel Halo Remix (uns.)
Liquid Skulls – Void (uns.)
Fanzine - Tough (uns)
Friend - Doki (uns)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.