Sistersconspiracy v LR, Odd Room na Vogue v Mecce

2. listopad 2009

Taneční přehlídku Odd Room designers můžete vidět tento pátek, 6. listopadu v pražském klubu Mecca. Proběhne v rámci pravidelních módních večerů Vogue. Odd Room designers tvoří tří mladé designérky, které vytváří kolekce v limitovaném množství pod vlastní značkou : ODIVI by Iva Burkertová, JAKOBY by Kristýna Javůrková a COUR-NOUT by Nikola Hostonská.

Vybrané kousky z jejich kolekcí můžete koupit na e-shopu na jejich stránkách společně s výběrem toho nejlepšího od mladých designerů a značek převážně z Evropy. Odd Room chystají kromě přehlídky i slavnostní otevření showroomu na Plzenské 33 a mnoho dalšího. Více se dozvíte v rozhovoru.

O kolekci Orlando od Sistersconspiracy jsme v Modeschau informovali poměrně nedávno v souvislosti s úspěchem na letošním ročníku Shooting Fashion Stars. Aktuální práci designérek Alice Klouzkové a Jany Jetelové můžete v listopadu vidět vystavenou ve Studiu Liběny Rochové. Expozice složená z modelů Sistersconspiracy a z jejich fotografií od Adama Holého, je veřejnosti přístupná od 1. do 24. listopadu - vždy v neděli, pondělí a úterý 10.00 - 18.00 hod. Vstup do galerie Studia LR (Malostranské nábřeží 1, 1. patro, Praha 1) je zdarma. Na vernisáži výstavy natáčela s Alicí Klouzkovou a Alicí Jetelovou reportérka Anny.

Anny pro vás připravila i souhrn dosavadní historie kultovního obchoďáku Máj, který v poslední době prodělal velkou rekonstrukci. Co v novém Máji aka My najdete a jak ho rekonstrukce proměnila?

odkazy:
www.sistersconspiracy.cz
www.oddromdesigners.com

playlist:
Evan Voytas - Astro (unsigned)
The Sandwitches - Back To The Sea (Turn Up)
Florence And The Machine - Youve Got the Love, The xx remix (Island)
CRG NLSN - Underwater Sunshine (unsigned)
De Rol Le - Beach Cassette Jam (unsigned)
Vega - Well Known Pleasures (Vogue College)
Yeasayer - Ambling Alp (Secretly Canadian)
Egyptian Hip Hop - Dust (unsigned)
Washed Out - New Theory (Mexican Summer)
Free Kisses - My Acoustic Heart (unsigned)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.