Sladká povánoční pomsta. Pouštíme trapné demáče Emmy Smetany a dalších protivných porotců

29. prosinec 2020

Co by to bylo za Vánoce, kdybychom ve Startéru jednou neotočili vlastní zbraň proti sobě. Za všechny ty hloupé hejty, zbytečné komentáře, totální dezinterpretace vašich písní pro vás máme alespoň malou satisfakci. Ve svátečním speciálu pouštíme naše vlastní dema, juvenilní trapasy, ale i zbrusu nové, skoro hotové singly našich oblíbených kapel.

Věděli jste, že Jonáš hrál v kapele nazvané Tratoliště? Že Aneta Martínková psala angažované numetalové písně ve formaci No Limit? Že Dominik Zezula hrál hospodský punk? Věděli jste, že máme za sebou spoustu příšerných písní (a že u některých z nás se to ani s léty nezlepšilo?!)? Tak tady to všechno máte! 

Ale aby to nebylo zas tak jednoduché, neřekneme vám, kdo je autorem čeho. Berte to jako povánoční kvíz. Jak zní novinka našich oblíbených Favorite Obsession? Demáče vítězky Terry? Kdo nám poslal sebedojímavý cover Somewhere Over The Rainbow? A ta příšerná věc, mohla by to být Jonášova sólovka? 

Poslechněte si tradiční vánoční sebehejt, užijte si s námi klidnou atmosféru mystifikace a naprosto nepochopitelných hlášek i trapných výbuchů smíchu. Dočkáte se i neuvěřitelně divně znějících demáčů, které jsou staré jen deset, patnáct let, ale připomínají špatné undergroundové kapely z dob před revolucí. 

Hlasovat pro nás nemůžete. Nestojí to za to. Hezké svátky a těšíme se na vaše songy po Novém roce

autoři: Jonáš Zbořil , Jakub Kaifosz
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.