Smažák, videohry, pomlázka. Top výběr z Radia Wave prozradí, proč je nejtěžší uspokojit sebe sama

15. srpen 2022

Letní výběr nejlepších obsahů Radia Wave vám opět nabídne průlet těmi největšími slastmi i strastmi života, jak je zachytily uši našich redaktorů. Dojde na blogování o smaženém sýru, rady, jak se vyrovnat s pasivní agresí i povzdechy Zuzany Fuksové o tom, že Brno není nejlepší místo, kde potkat tajemného muže. Estonský rapper Tommy Cash se zase podělí o problémy, které má, protože chce uspokojit v první řadě sám sebe.

Hudební playlist pro sedmý prázdninový týden si můžete poslechnout pod úvodní fotkou. Aktuální výběr z našich nejlepších pořadů najdete pod článkem.

A to zdaleka není všechno. Playlist tohoto týdne připravil ASAP Jarda z kolektivu Opak Dissu. „Nazdárek blázínci, to je ale vedro co? Je sucho, loni bylo taky sucho. Trochu to ovlažíme! Připravil jsem aquaparkový all inclusive playlist i s tobogánkem. Když ho využijete na zkrácení cesty fábkou do Bašky Vody nebo na párty u vašeho desetkrát slepenýho a zelenýho bazénu, budu jedině rád,“ uvádí svůj výběr.

Vybral jsem písničky, který mám spojený s létem a vážou se mi k nim nějaký zážitky, ale také ty, co tematicky zapadaj a najdete v nich nějaký letní motivy (limoška, džusíček, zmrzlinka, vedýrko, pohodička a tak dále). Hrabal jsem hodně do minulosti, takže pokud jste vyrůstali v období milénia jako já, určitě tam objevíte pár pokladů. Avšak i pro omladinku se něco najde. Vychutnejte si to a poslouchejte Scénu s Opakem Dissu –⁠ každej čtvrtek ve 21:00 na Radiu Wave!“ láká Jardič.

autor: Radio Wave
Spustit audio