Snowpark odstartoval: Máte správné lyžařské vybavení?

7. prosinec 2006

Nový pořad Radia Wave s názvem Snowpark odstartoval ve středu. Orientujete se v novinkách ve snowboardové a ski výbavě? Víte vše o skicrossu, freestyle snowboardingu, skialpinismu, snowskatu nebo novince letošní zimy SMX? V prvním vydání Snowparku jste se mohli dozvědět vše o lyžařské výbavě, která by vám na zimu neměla chybět. Pozvali jsme si proto do studia Ondřeje Katze ze Skimagazínu. POSLECHNĚTE SI: Snowpark o lyžařském vybavení

Jak si vybrat správné lyže, jaké jsou dnes trendy? Jaké se hodí pro začátečníky a jaké pro zkušené lyžaře? Lyžování samozřejmě není jen o výbavě, technice, ale patří k němu mnoho doplňků a také různé módní trendy v oblékání. Jaké výrobce doporučil Ondřej Katz a na co bychom si měli při kupování lyžařského vybavení dávat pozor? A na konec to nejméně příjemné. Kolik stojí celé lyžařské vybavení?

00477146.jpeg

Až do 25. února bude každou středu mezi 15 a 16 hodinou patřit Odpolední session zimním sportům a všemu co je s nimi spojeno. V dalším dílu Snowparku se budeme věnovat naopak snowboardovému vybavení. Do studia Radia Wave přijde opět odborník na tuto tématiku Ondřej Katz z časopisu Skimagazín.

Na závěr každého Snowparku pro vás připravujeme krátké sněhové zpravodajství nejen z českých hor, ale i Alp nebo slovenských Tater, abyste vždycky věděli, kam můžete o víkendu nebo následující týden vyrazit.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio