Soulja did it first! Poslechněte si první várku letních bangerů

12. květen 2022

Se svěžím počasím přichází i čerstvá selekce těch nejlepších letních bangerů. Poslechněte si je v nejnovější epizodě Flámu!

Cheap vydává sérii mashupů/blendů, ve kterých můžeme slyšet jména, jako jsou Waka Flocka Flame, T.I. nebo Soulja Boy, který je tzv. prvním rapperem v historii všeho, co se kdy stalo. Dalším spotlightem jsou tracky z nadcházejícího kompilačního projektu od tuzemské crew z Brna nesoucí název Explicit Sound. V tomto okénku zazněla jména jako The Musa nebo Wierdsky.

Britská grimeová legenda Wiley a Young Thug, jeden z nejznámějších rapperů z Atlanty, s celým YSL gangem momentálně čelí velké mediální pozornosti. Veškeré okolnosti byly probírány s legendárním Goldiem v pozadí, který je naštěstí na svobodě a žádné skandály se kolem něj netočí. Poslechněte si Flám a dozvíte se podrobnosti!

Pusťte si naši první selekci letošních letních bangerů a nezapomeňte, že v sobotu 14. května se v Českém rozhlase koná Den otevřených dveří, u kterého nesmí chybět ani Radio Wave! V proskleném studiu se od 15:00 představí Steady v B2B setu s Casablankou při příležitosti Flám meets Scéna s Opakem Dissu. Přijďte si projít budovu rozhlasu a užít si nabitý set!

autoři: STEADY , Kewu
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.