Společný květnový release desek Olivie Rodrigo a Twenty One Pilots? Piloti zůstanou v hangáru

15. duben 2021

Statečným vyzyvatelem pro žebříčkům vévodícího rappera Lil Nas X a jeho hitový videosingl Montero (Call Me By Your Name) je – alespoň v rámci Spojeného království – chicagský rapper Polo G s novinkou Rapstar. Moderátoři Velkých čísel by si ale track s podobně flexujícím názvem představovali jinak, a tak reflektovali především žebříčkový vývoj americké zpěvačky a herečky Olivie Rodrigo, jejíž druhý velký singl Deja Vu následuje úspěch svého předchůdce.

Vycházející hvězda Olivia Rodrigo navíc odhalila bližší informace týkající se její připravované debutové desky Sour. Filip překvapeně zkoumal, jak moc míří odhalený název za roh, a Annabellino nadčasové přemýšlení bylo opět vykradeno – Rodrigo ji totiž vizuálem albového přebalu kopíruje nalepovacími barevnými obrázky na obličeji. I přesto se oba moderátoři nemohou debutové desky, která vyjde 21. května, dočkat. To, že mají na stejné datum naplánovanou svoji šestou studiovku Twenty One Pilots, pro ně znamená jediné – piloti minimálně pro zmíněný den zůstanou v hangáru.

Tahounkou týdne se stala kalifornská zpěvačka a rapperka Doja Cat, která si usmyslela, že by bylo roztomilé napsat track o líbání. Ve Velkých číslech tak došlo na její premiérovou spolupráci s neosoulovou zpěvačkou SZA. Chytlavý singl Kiss Me More láká na její očekávané třetí album Planet Her. Lehkovážná líbačka si mezi moderátory hned našla svého fanouška, v případě Annabelle se ale ze singlu v následujících dnech stane buď grower, nebo flop. Mimo jiné zazněla i mezinárodní spolupráce úhlavních členů z Milion+ a duetový cajdák zpěváka Rag’n’Bone Mana a P!nk, při kterém Annabelle upozorňovala na „kudrlinky“ a „stoupačky“ ve vokálech.

Kdo v novém videosinglu balí sám sebe? Je Elton John zaprděný stařík, nebo ne? A prospěje country hvězdě s mulletem Morganu Wallenovi zrušená tour? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio