Sports Take připravil úvodní porci pekně štavnatou

3. únor 2009

První díl sportovního magazínu Sports Take se ohlédl za prvním měsícem roku 2009 a bez optické kontroly jsme se podívali například na Rallye Dakar, kterou poprvé hostila Jižní Amerika, na veleúspěšné duo českých rychlobruslařek, Martinu Sáblíkovou a Kateřinu Novotnou, ale představili jsme také Ronnieho O'Sullivana a extrémní závod Red Bull Crashed Ice.

Hlavním hostem pořadu byl Stanislav Ježek, světová osobnost vodního slalomu, mistr světa, vítěz řady závodů světového poháru, i pátý muž Olympijských her z čínského Pekingu. Také organizátor největších akcí vodního slalomu v ČR, milovník kitesurfingu i webmaster populárního vodáckého serveru.

00857852.jpeg

Snad nejtěžší, rozhodně nejzvučnější, rallye světa, Rallye Dakar, dospěla do svého cíle a Češi se ani letos rozhodně neztratili. Navíc 16.2. do Sports Take dorazí jako hlavní host Josef Macháček, již pětinásobný vítěz Dakaru na čtyřkolce.

Sports Take vám bude pravidelně přinášet informace z motoristických soutěží, a jelikož se rozběhl seriál mistrovství světa v rallye, rozhodně o informace z Irské rallye nebudete ochuzeni.

Již tuto sobotu se na Vyšehradě uskuteční extrémní závod bruslařů. Na bližší informace jsme se zeptali organizátora akce, Milana Formánka. Milana Formánka spolu se závodníkem Lukášem Fialou navíc přivítáme 9.2. jako hosty pořadu Sports Take.

Svět se jim klaní, a právem. Martina Sáblíková a Kateřina Novotná. Na Kateřinu Novotnou se můžete těšit i ve Sport's Take, protože již přislíbila, že jak jen ji to čas dovolí, k nám do studia dorazí.

Muž, který je přezdíván "Raketa", dodejme, že velmi trefně. Podle některých největší talent Snookeru všech dob. Jisté je, že je obrovskou osobností, která si během života zažila nejen radost a smutek, ale život doslova "na hraně". Muž, který ovlivnil tisíce, Ronnie O'Sullivan...


Doporučujeme sledovat skutečně až do konce, tak poznáte formát Ronnieho O'Sullivana...
autor: Miroslav Lenc
Spustit audio