Sports Take s „Pilníkem“ o freestyle motokrosu

19. prosinec 2011

Medailistka z ME v plavání Simona Baumrtová, sportovní psycholožka Zuzana Němečková a Miroslav Verner, otec nového mistra republiky v krasobruslení – s nimi jsme mluvili v první hodině vysílání. Druhá část už patřila freestyle motokrosu.

Jeho vášní je freestyle motokros. Ve třinácti ho do nemocnice vezl vrtulník, ve čtrnácti skočil backflip – jako nejmladší jezdec historie. Dnes je o šest let starší, zkušenější a řadí se mezi absolutní světovou špičku. A potvrdil to i na soutěži v bulharské Sofii, odkud se v noci z neděle na pondělí vrátil. Kdo? Petr „Pilník“ Pilát, hlavní host magazínu Sports Take.

Basketbalista Jan Veselý odstartoval kariéru v NBA sedmi body a efektní smečí. A co se stalo dál?

Minulý víkend bronzová medaile na mistrovství Evropy. Tento víkend šest titulů mistryně republiky. Posledních 14 dní plavkyně Simony Baumrtové, se kterou jsme mluvili v živém vysílání.

Psychika. Jedno z klíčových slov sportovního úspěchu. Skokan na lyžích Roman Koudelka se po pádu na harrachovském můstku dostal hned do nejlepší desítky v dalším závodě SP. Jak se má v takovém případě zachovat sportovec a jeho okolí? A co musí závodník zvládnout? Témata pro sportovní psycholožku Zuzanu Němečkovou.

Sport má mnoho podob – a atletika ze všech sportů nejvíc. Pro mnoho lidí je tou nejzvláštnější podobou chůze. Olympijská disciplína, které na přelomu tisíciletí neohroženě vládl jenom a pouze jeden muž – Polák Robert Korzeniowski.

Po porážce se svět nezboří. Naopak – může pomoci postavit lepší. Komentář magazínu Sports Take připravil Daniel Stach.

Vyhřezlá ploténka brzdila krasobruslaře Tomáše Vernera v první polovině sezóny. Na víkendovém mezinárodním mistrovství České republiky, Slovenska a Polska se ale ukázal ve skvělém světle a suverénně zvítězil. Ve vysílání jsme přivítali Tomášova otce Miroslava Vernera.

Čtyřkolkář Josef Macháček bude opět startovat na slavné Rally Dakar. Opět tak vyvrací své prohlášení z posledního ročníku, který už podruhé za sebou nedojel a po kterém řekl, že to bylo naposledy, kdy je na Dakaru jako jezdec. Více podrobností už dodal Honza Dvořák.

autor: Sports Take Team
Spustit audio