StarDance ohrozil covid, Trávníčka potopil jive a dobrou zábavu kazila „legrace“ z váhy soutěžících

26. říjen 2021

Třetí díl StarDance je v ohrožení kvůli pozitivnímu testu na covid u moderátorky Terezy Kostkové. Jako první v sobotu vypadl jedenasedmdesátiletý herec a dabér Pavel Trávníček. Proč se tak diváci rozhodli a kdo tancuje zatím nejlépe podle názoru profesionální tanečnice? V novém dílu podcastu Kompot uslyšíte o tragédií na natáčení filmu Rust a recenze na reality show Project Runway nebo seriál Scény z manželského života.

Zatím stále není jasné, zda se živý přenos StarDance následující sobotu uskuteční, případně kdo ho bude moderovat s Markem Ebenem. Vyzpovídali jsme ale devatenáctiletou posluchačku a divačku Alex Noskovou, která sama soutěží ve standardních tancích. Kdo z profesionálních tanečníků nezachází s amatéry jako s rekvizitou a na který pár se nejlépe kouká? Co to znamená, když tanečníci „skáčou“?

Pusťte si Kompot a uslyšíte nejlepší i nejhorší momenty druhého dílu StarDance i to, proč „legrace“ z váhy soutěžících není nikdy vtipná.

Reality show o návrhářích Project Runway nedávno ve Spojených státech odstartovala svoji devatenáctou sezonu. Hned na začátku soutěžící řešili, jak spolu komunikovat ohledně jejich různé etnicity. Stojí za to si pořad zapnout? Uslyšíte také recenzi na seriál Scény z manželského života s Oscarem Isaacem a Jessicou Chastain. Předčil originál, nebo na Ingmara Bergmana nikdo nemá? Zjistíte v Kompotu.

Co se přesně stalo na natáčení filmu Rust, při kterém zemřela kameramanka Halyna Hutchins, a co to znamená pro herce Aleca Baldwina, který ji nešťastnou náhodou zastřelil? V čem je výjimečná nová série pořadu Canada's Drag Race? Pusťte si Kompot a sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.