Startér 3 a dramatické zvraty

27. březen 2014

Třetí kolo začíná dramaticky. Vítězové minulého týdne Luis Buňuel překvapivě spadli skoro až na samotný chvost a na prvním místě je nahradili Ghost of You, jen těsně za nimi jsou pak The Firearms. Obě kapely si přední příčky zaslouží – nejen za to, že dobře hrají, ale i protože umí pracovat se svými fanoušky, kteří evidentně klikali velice oddaně.

Oblibě se těší i kytarová srdcovka s houslemi Whispering of Soul, která poskočila z pátého na třetí místo, zato pražský melancholický telefonát od The Superpower propadl – ale za to jen o jednu příčku. Velkou radost nám udělal poloanonymní projekt 2221 a výborný song Melanie C, který se z novinek vyhoupl na páté místo a snad bude mířit ještě výš. Start se moc nevyvedl zasněnému psíkovi Little Husky, který se bohužel z novinek nedostal. Propadl taky producent Aid Kid, ale věříme, že o něm a od něj ještě hodně uslyšíme!

Svou budoucnost ve Startéru začínají dvě novinky – stejně jako minulá kola, i v tomhle jsme pracně vybírali a skoro do poslední chvíle si lámali hlavu s řešením. Nakonec vám představujeme mix ambientu a trip hopu od producenta a zpěváka Aleše Kiliána alias ASI. Šanci bude mít taky benjamínkovsky působící, ale v beatech evidentně zručný Mr. Bou a jeho radostný track Desire for the Sun.

autoři: Jakub Johánek , Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka