Startér na předvečer Všech svatých děsí novinkami. Přivítal i autorku hymny hokejového staďáku

1. listopad 2022

V halloweenském speciálu Startéru jsme přivítali dvě hudební novinky, které podle Terezy a Filipa ostatní soutěžící vyděsí. Stojí za nimi talentovaná písničkářka z Českých Budějovic Marjari, která ve svých textech pracuje s tíživými ženskými tématy a zpěvačka Karolína Přibylová, jejíž hip hopem a R&B nasáklý popový projekt s trochu nešťastným názvem LinaKaro zažívá úspěšnou resurekci.

Moderátoři Startéru se v proskleném studiu Radia Wave potkali oděni v černém, což pro Terezu nebyla žádná výzva, černou barvu prý totiž nosí celoročně. Halloween s sebou do hitparády přinesl také nevtipné a ještě o něco méně vtipné příměry tracků k halloweenským kostýmům. „LinaKaro šla letos za Rihannu, ale v místnosti se objevila další a nebyly k rozeznání,“ říká Filip ke zpěvačce, která se může chlubit velkou exponovaností, ale bojuje se zaměnitelností.

Tereza s Filipem nakonec rozklíčovali, co za pseudonymem LinaKaro pravděpodobně stojí, bavili se ale také nad tím, že je Karolína Přibylová mimo jiné autorkou neoficiální stadionové hymny libereckých Bílých tygrů. Martina Činátlová aka Marjari a její albový debut Hey Girl je nejen pro Terezu velkým objevem. „Ta šla na Halloween sama za sebe, ještě ji nikdo nepoznal, ale příští rok už třeba všichni,“ zaznělo.

Který song ze čtvrtého kola hitparády neobjevených je váš oblíbený? Ukažte mu lásku tím, že pro něj zahlasujete! Dále nám můžete posílat také vlastní hity na adresu starter@rozhlas.cz.

autoři: Tereza Odehnalová , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.