Survivor podlehl covidu, premiéra se odsouvá. Řekněme si zatím, proč nejsou celebrity v soutěži dobrý nápad

11. leden 2022

Start reality show Survivor Česko & Slovensko byl kvůli nákaze covid-19 na poslední chvíli odložen. Televize Nova oproti původnímu formátu nechává soutěžit vedle obyčejných lidí také celebrity. Proč to není dobrý nápad, si poslechněte v nové epizodě podcastu Kompot. Dozvíte se také, jaké kuchařky slavných stojí za to a zda se na Netflixu podívat na Kitz, nový německý seriál pro teenagery z prostředí Alp.

Televize Nova měla spustit dobrodružnou soutěž Survivor v pondělí, místo toho ale nasadila náhradní program. „Vysílání nejdrsnější reality show Survivor Česko & Slovensko, plánované na 11. ledna 2022 ve vysílání TV Nova, se posouvá z důvodu výskytu onemocnění covid-19. V rámci zodpovědného přístupu je natáčení momentálně přerušeno, aby se zajistilo bezpečné prostředí pro celý štáb a všechny účastníky, a to také s ohledem na nařízení a pravidla Dominikánské republiky,“ vysvětlila v pondělí v podvečer mluvčí Novy Tereza Žižková důvody serveru Médiář.

Nevíme, jestli onemocněl někdo z dvanácti soutěžících celebrit nebo stejného počtu ‚obyčejných lidí', kteří se utkají o dva a půl milionu korun. Proč jsou slavní účastníci proti původnímu záměru soutěže, která ve Spojených státech běží 41 sezón? Pusťte si nový Kompot! O historii soutěži Surivor si můžete poslechnout i ve starších dílech.

Co je nového u Kardashianových a s kým teď chodí Kanye West? Jaké kuchařky známých osobností jsou hot a jaké not? Jaký je nový RuPaul a taky seriál z prostředí rakouských Alp Kitz? Dejte si nový Kompot, ohodnoťte nás pěti hvězdami v aplikacích a samozřejmě – sledujte nás na Instagramu.

Spustit audio

Související