Tata Bojs nadělují a nadělovat budou i dále

20. prosinec 2006

Po měsících uzavření ve studiu se objeví skupina Tata Bojs na pár večerů na světle! Po tři večery vystoupí ve třech různých klubech, ve třech různých městech, na třech různých koncertech. Dokonce má každý své jméno a na každém budou sdílet pódium s jinou spřátelenou kapelou. O koncertech, o nové desce nebo o odchodu Kláry Nemravové jsme se bavili s Milanem Caisem v Odpolední session. POSLECHNĚTE SI: Rozhovor s Milanem Caisem

Klára, která nedávno nahrála s Gregorym ze Southpaw singl, se z pozice "neustálého hosta" stane "stálou" fanynkou kapely. Důvodem jejího odchodu je rozhodnutí věnovat se plně své práci, kterou je webdesign.

00482795.jpeg

Jaká bude nová deska? Milan potvrdil, že by měla vyjít na přelomu března a dubna 2007 a od posledního se bude značně lišit. Nejen že už na ní neuslyšíte hlas Kláry Nemravové, ale bude daleko mužnější a jak se kapela rozhodla, na rozdíl od Nanoalba už nebude příběhová. "Je daleko odlehčenější a vlastně takovým návratem ke starým Tata Bojs", prozradil Milan.

Nadělte si na Deltě - 20. 12. 06 (st) Koncert Tata Bojs společně s Folk3Mail je již vyprodaný, ale je možné, že na místě budou ještě nějaké lístky k dostání.
Nesu nesu koledu, upad jsem s ní na Flédu - 21. 12. 06 (čt) koncert v Brně společně s Hm.
Poměrně štědrý večer - 22. 12. 06 (pá) v Kopřivnici s domácí Nierikou a Priessnitz.

Pokud nestihnete nebo se nedostanete ani na jeden ze zmiňovaných koncertů, hned z kraje ledna zajděte do strahovského klubu 007, kde v rámci Týdnu pro Sedmičku Tata Bojs 11. ledna 2007 zahrají na pomoc tomuto klubu společně s Ecstasy Of Saint Theresa.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio