Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid

15. září 2020
Tip

Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica pro vás tento týden doporučuje podniky s kvalitním pečivem, dobrou snídaní či polévkou a jako sladkou tečku tentokrát zvolila brněnskou čokoládu. Na pražských Vinohradech usazená pekárna Praktika nově otevřela svou druhou pobočku. I na Letnou teď můžete vyrazit pro domácí chléb, koblihu, croissant nebo poctivý džem.

Pro něco sladkého zajděte do brněnské čokoládovny Choklid. Kakaové boby vybírají pečlivým okem a čokoláda je zde vyráběna ručně od sběru plodů až po konečnou tabulku. Čokoládovnu ověnčenou řadou ocenění hledejte v centru Brna na Minoritské ulici. Vybírat můžete z nepřeberného množství různě ochucených čokoládových tabulek až po nejmenší pralinky.

Pražský Chodov není jen o nákupním centru nebo sídlištní pizzerii. Kam zajít na dobrou polévku nebo denní menu? Poslechněte si celý Tip Juliany Maškrtnice.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.