Tip Juliany Maškrtnice: Propojte svůj výlet na Šumavu se zastávkou na výběrovou kávu

6. červenec 2021
Tip

Tento týden si pro vás pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica připravila doporučení na novou nanukárnu, pekárnu nebo výlet do Sušice za výběrovou kávou. Až příště vyrazíte za krásami šumavské přírody, nezapomeňte se zastavit v sušickém Kafe Rejnička. Své dveře otevřela kavárna zákazníkům poprvé na konci loňského roku. Nyní má v nabídce kávu od berlínské pražírny Popolus Coffee, sladké dezerty, limonády nebo osvěžující nanuky od české značky Lunar.

Oblíbené vinohradské bistro Kro Kitchen otevřelo letos v červnu další pobočku v pražském Karlíně. Jejich nový bistro & bar koncept najdete na Sokolovské 81. Ochutnat můžete tradiční grilovaná kuřata, čepované pivo nebo míchané drinky.

A pokud hledáte poctivou pekárnu, jen o pár vchodů dál na Sokolovské ulici najdete novou pobočku Pekárny Praktika. Otevřeno má každý všední den a v nabídce kromě klasických chlebů hledejte speciality jako plněné sladké i slané croissanty.

Kde v Praze otevřela svou pobočku nová nanukárna? Poslechněte si celý Tip Juliany Maškrtnice.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.