Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku
Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica si pro vás tento týden připravila doporučení na několik nových podniků. A přidala také jeden výlet za jídlem. Pokud dostanete chuť na sladké a budete v okolí pražského Žižkova, určitě zavítejte do pekařství Defidu v Rokycanově ulici. Vyzkoušet můžete třeba domácí croissanty s pistáciovým krémem, briošky nebo si rovnou objednejte dort z pěti vrstev.
Řezané květiny a výběrová káva. To je netradiční koncept nového prostoru Metok na pražské Palmovce. Kavárna a květinářství jsou nyní ve zkušebním provozu, ale Maškrtnica už teď určitě doporučuje vaši návštěvu. Další tip putuje do Bifé Zbraslav a jejich sesterské pobočky Bifé Prádelna. Zde se soustředí spíše na rychlá jídla, polévky, kávu, dorty nebo laskonky.
Proč vyrazit na výlet do Chrudimi? Poslechněte si celý tip pekařky a foodblogerky Juliany Maškrtnice.
Více z pořadu
Mohlo by vás zajímat
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka