Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku

16. únor 2021
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Tip

Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica si pro vás tento týden připravila doporučení na několik nových podniků. A přidala také jeden výlet za jídlem. Pokud dostanete chuť na sladké a budete v okolí pražského Žižkova, určitě zavítejte do pekařství Defidu v Rokycanově ulici. Vyzkoušet můžete třeba domácí croissanty s pistáciovým krémem, briošky nebo si rovnou objednejte dort z pěti vrstev.

Řezané květiny a výběrová káva. To je netradiční koncept nového prostoru Metok na pražské Palmovce. Kavárna a květinářství jsou nyní ve zkušebním provozu, ale Maškrtnica už teď určitě doporučuje vaši návštěvu. Další tip putuje do Bifé Zbraslav a jejich sesterské pobočky Bifé Prádelna. Zde se soustředí spíše na rychlá jídla, polévky, kávu, dorty nebo laskonky.

Proč vyrazit na výlet do Chrudimi? Poslechněte si celý tip pekařky a foodblogerky Juliany Maškrtnice.

Spustit audio