Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Pokud patříte mezi milovníky kvalitně zpracovaného masa, bude se vám hodit nové doporučení pekařky a foodblogerky Juliany Fischerové Maškrnice. Ta pro vás tentokrát vybrala pražskou restauraci Čestr na Legerově ulici. Maso zde pečou na nízké teploty ve speciální sauně s bylinkami. A pro náročnější hosty připravuje šéfkuchař Pavel Brichzin také tříchodové menu. Hotové jídlo si pak můžete vyzvednout přímo v restauraci nebo nechat dovézt.
Jestli si teď však raději připravujete své jídlo doma, můžete vyzkoušet novou kuchařku Nejez blbě od odbornice na výživu a kvalitu potravin Karolíny Fourové. Dozvíte se základní principy správného stravování, rozdíly mezi javorovým a čekankový sirupem, nebo proč nezanevřít na mraženou zeleninu. Kniha je doplněna o 40 autorčiných nejoblíbenějších receptů.
Jak podpořit syrskou misi Lékařů bez hranic? A kde v Praze najdete korejskou pekárnu? Poslechněte si celý Tip Juliany Maškrtnice.
Více z pořadu
Mohlo by vás zajímat
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.