Tip Juliany Maškrtnice: Zajděte na domácí zmrzlinu z čerstvých surovin
Tak jako každé úterý vám i tento týden naše rubrika Tip přináší doporučení známé osobnosti. Tentokrát opět vybírala pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica. V Lipůvce nedaleko Brna se otevřela nová výrobna domácí zmrzliny Tomivo gelato. Nabízejí 16 příchutí, které připravují z čerstvých a výběrových surovin. Zajít si na ni můžete přímo v Lipůvce nebo navštivte zmrzlinárnu v brněnských Bohunicích.
Maškrtnica dále doporučuje nově otevřenou kavárnu Walter v centru Plzně. Otevřeno mají každý den a vyzkoušet můžete výběrovou kávu s domácí koblihou, obložený chléb nebo rovnou zajděte na celou snídani. V Praze zase otevřela druhá pobočka oblíbeného bistra Marty’s kitchen. Najdete ji na Masarykově nábřeží a kromě snídaně či dopoledního brunche zde můžete vyzkoušet třeba jejich tapas s čerstvým chlebem z vlastní pekárny.
Které další podniky navštívit? Poslechněte si celý Tip s Julianou Maškrtnicí.
Více z pořadu
Mohlo by vás zajímat
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka