Tip Juliany Maškrtnice: Zajděte na domácí zmrzlinu z čerstvých surovin

Zmrzlina
Zmrzlina

Tak jako každé úterý vám i tento týden naše rubrika Tip přináší doporučení známé osobnosti. Tentokrát opět vybírala pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica. V Lipůvce nedaleko Brna se otevřela nová výrobna domácí zmrzliny Tomivo gelato. Nabízejí 16 příchutí, které připravují z čerstvých a výběrových surovin. Zajít si na ni můžete přímo v Lipůvce nebo navštivte zmrzlinárnu v brněnských Bohunicích.

Maškrtnica dále doporučuje nově otevřenou kavárnu Walter v centru Plzně. Otevřeno mají každý den a vyzkoušet můžete výběrovou kávu s domácí koblihou, obložený chléb nebo rovnou zajděte na celou snídani. V Praze zase otevřela druhá pobočka oblíbeného bistra Marty’s kitchen. Najdete ji na Masarykově nábřeží a kromě snídaně či dopoledního brunche zde můžete vyzkoušet třeba jejich tapas s čerstvým chlebem z vlastní pekárny.

Které další podniky navštívit? Poslechněte si celý Tip s Julianou Maškrtnicí.