Tip Juliany Maškrtnice: Zajděte na tradiční neapolskou pizzu s nadýchaným okrajem

18. srpen 2020
Podcasty, rozhovory, příběhy Další podcasty, rozhovory a příběhy Pizza Napoletana – neapolská pizza

Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica doporučuje vyzkoušet tradiční neapolskou pizzu. Tuto pochoutku s vysokým a lehce připečeným okrajem vám připraví v brněnské pizzerii Doe Boy ve Štefánikově ulici. Vyzkoušet můžete klasickou variantu se šunkou a hříbky, nebo naopak zaexperimentovat s neapolskou brokolicí.

Maškrtnica dále doporučuje výlet do Brandýsa nad Labem. V malém městě nedaleko Prahy navštivte bistro Na Půdě. Zde můžete zajít na snídani, lehký oběd nebo večerní drink. V nabídce mají obložené a zapečené chleby, tradiční buchtičky s krémem nebo domácí slané i sladké koláče. Provozní doba podniku je ovšem pouze od pátku do neděle.

Kam zajít na správně připravenou kachnu? A kdy proběhne zmrzlinový festival? Poslechněte si celý Tip Juliany Maškrtnice.

Spustit audio