Tip Juliany Maškrtnice: Zmrzlina jako gastronomický zážitek? Zajděte na Prague Ice Cream Festival

Zmrzlina - pes
Zmrzlina - pes

Doporučení na nové restaurace, gastronomické festivaly nebo zajímavé pokrmy vám pravidelně v naší rubrice Tip přináší pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica. Tentokrát se zaměřila zejména na milovníky zmrzliny. Již 2. června proběhne v areálu holešovického výstaviště Prague Ice Cream Festival. Těšit se můžete na širokou nabídku točených, jogurtových, ovocných, veganských nebo bio zmrzlin.

Také v Brně můžete vyrazit na oblíbenou studenou pochoutku. Podnik Ještě jednu vás určitě překvapí netradičními variacemi zmrzlinových příchutí. Maškrtnica dále doporučuje návštěvu nové pražské restaurace U Matěje. Otevřela letos na jaře pod vedením šéfkuchaře Jana Punčocháře a ochutnat zde můžete pokrmy z moderní i tradiční české kuchyně.

Které další gastronomické akce v červnu navštívit? Poslechněte si celý Tip s Julianou Maškrtnicí.