Tip Terezie Kovalové: Hudebnice Emika vystoupí v Planetáriu Praha se speciálním 360° videomappingem

13. září 2022
Tip

Violoncellistka Terezie Kovalová pro vás opět připravila doporučení na zajímavé koncerty či divadelní představení. Ve čtvrtek 22. září vystoupí britská hudebnice Emika v Planetáriu Praha. Živě představí materiál z připravovaného trojalba Vega, které oficiálně vyjde letos v listopadu. Koncert je doplněn o speciální videomapping určený pro kopule od maďarského vizuálního umělce Lázslóa Bordose a nabídne jedinečný 360stupňový zážitek.

Domácí hudební scénu můžete podpořit návštěvou koncertu indie folkových teepee. Zahrají v neděli 18. září v pražské Kasárně Karlín. Mason a Tereza spolu tvoří duo teepee od roku 2015. Od té doby stihli vydat dlouhohrající desky Albatross a Where the Ocean Breaks a EP Mirrors. Předskakovali britským Oh Wonder nebo domácím kapelám Luno či Republic of Two.

Který koncert vážné hudby navštívit? Poslechněte si celý Tip s violoncellistkou Terezií Kovalovou.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.