Tip Terezie Kovalové: Pražská MeetFactory odstartuje letní sezónu akcí Veřejný dům

14. červen 2022
Tip

Hudebnice Terezie Kovalová pro vás opět připravila celou řadu kulturních doporučení. V úterý 21. června vyrazte do pražské MeetFactory na akci Veřejný dům. Celé prostory smíchovské továrny budou opět otevřeny všem milovníkům umění. Těšit se můžete na nové výstavy, umělecké přednášky, komentované prohlídky, otevřené ateliéry nebo divadelní představení. Program nabízí také vystoupení domácích kapel Obelisk Of Light a Mount Roraima.

Ještě do 18. června máte možnost v pražském Paláci Akropolis navštívit benefiční casino. V Art Casinu si zahrajete poker, blackjack, kostky nebo ruletu a podpoříte tím dobrou věc. Výtěžek ze hry putuje spolku Za živou krajinu, který bojuje se suchem a vysycháním půdy. Během hry se navíc dozvíte více o klimatické změně nebo si poslechnete živý koncert.

Na který koncert vážné hudby vyrazit? Poslechněte si celý Tip Terezie Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.