Tip Terezie Kovalové: Přijeďte na živý koncert autem. Zahraje Xavier Baumaxa nebo 7krát3

27. duben 2021
Tip

Violoncellistka Terezie Kovalová pro vás tento týden připravila doporučení na živé koncerty, divadelní představení nebo online výstavu. Multižánrový festival Art Parking se s aktuální pandemickou situací vypořádal po svém. Do pátku 30. dubna můžete každý den vyrazit na živý koncert na Pražskou tržnici. Lístek si zakoupíte online, vyplníte potvrzení o negativním testu a poté přijedete autem. Na místě pak dostanete přijímač, který zapojíte do svého autorádia nebo reproduktoru.

V úterý 27. dubna vystoupí Xavier Baumaxa, následovat budou koncerty kapel Sto zvířat a Znouzectnost. Festival zakončí společné vystoupení 7krát3 s Ochepovsky Project. A pokud budete raději kulturní zážitky stále konzumovat z bezpečí vlastního domova, ve čtvrtek 29. dubna můžete sledovat živý online přenos koncertu z pražského Rudolfina. Sérii koncertů Jarní hvězdy České filharmonie zakončí vystoupení pianisty Kirilla Gersteina.

Jakou výstavu nebo divadelní představení si prohlédnout online? Poslechněte si celý Tip Terezie Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.