Tip Terezie Kovalové: Sledujte online stream předávání cen Vinyla a cen Apollo

23. únor 2021
Tip

Hudebnice Terezie Kovalová vám tento týden doporučuje sledovat online streamy předávání hudebních cen za rok 2020. I přes nedostatek živých koncertů totiž v loňském roce vznikla řada nových tuzemských alb. Ve středu 24. února proběhne slavnostní vyhlášení desátého ročníku cen Vinyla. Odborná porota vyhodnotí to nejlepší z loňského roku v kategoriích deska roku, objev roku a počin/událost roku. Poprvé bude udělena i Cena Jany „Apačky“ Grygarové pro mladé hudební publicisty.

V online streamu letos poběží i slavnostní vyhlášení cen hudební kritiky Apollo. O titul nejlepší domácí desky loňského roku se utká sedm interpretů a kapel. Všechny nominované projekty vystoupí před vyhlášením živě ve středu 3. března v pražském klubu Roxy. Akce bude streamována na webu České televize. Podrobnější informace o předávání obou cen najdete na jejich facebookových událostech.

Kdy a kde sledovat přímý přenos tří desítek koncertů Národ sobě – kultura tobě? A který film určitě zhlédnout na streamovací platformě Aerovod? Poslechněte si celý Tip Terezie Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka