Tip Terezie Kovalové: Vyzkoušejte online taneční lekce divadla Ponec

2. březen 2021

Tento týden pro vás hudebnice Terezie Kovalová vybrala doporučení na taneční lekce, záznam koncertu vážné hudby nebo poslech audio seriálu. Žižkovské divadlo Ponec přesunulo po dobu svého uzavření v době pandemie své taneční lekce do online prostoru. Každou březnovou středu se tak můžete připojit k online hodině contemporary dance s jiným lektorem. Už tuto středu 3. března proběhne lekce pod vedením Lukáše Karáska na posílení celého těla.

V Dvořákově síni pražského Rudolfina proběhl letos v únoru koncert s názvem A přece se učí!. Česká studentská filharmonie své vystoupení věnovala žákům, studentům a všem, kteří v této době pečují o vzdělání. Záznam přímého přenosu koncertu je volně dostupný na webových stránkách České televize. Akci moderovala režisérka Alice Nellis společně s influencerem Karlem Kovářem.

Který podcast Radia Wave teď zaujal Terezii Kovalovou? A kde si pustit záznam setkání hudebních tvůrců Synapse Knowledge? Poslechněte si celý Tip.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.