Tip Terezie Kovalové: Zajděte na jazzové trio KIN nebo křest nového alba kapely Vesna

22. září 2020
Tip

I přes zavedená hygienická opatření můžete v hlavním městě stále navštívit řadu kulturních akcí. Violoncellistka Terezie Kovalová pro vás tentokrát vybrala koncert jazzového tria KIN. V rámci své aktuální tour vystoupí již ve středu 30. září v intimní atmosféře nové Jazz bar stage Paláce Akropolis. Mezi další zastávky po České republice bude patřit Tábor, Pardubice, Boskovice nebo Brno.

Folkpopová domácí kapela Vesna pokřtí ve čtvrtek 1. října v pražském Lucerna Music Baru svou druhou studiovou desku. Připravte se na snové texty, hudební hosty i taneční show. Lucerna nabízí program i pro milovníky funku, soulu a groove music. Už 24. září zde můžete vyrazit na koncert Top Dream Company. Kapacita sálů bude ve všech případech omezena a účastníci budou mít přiřazeno své místo k sezení.

Na jaký koncert zajít do pražského Jazz Docku? Které koncerty České filharmonie stojí za vaši pozornost? Poslechněte si celý Tip s violoncellistkou Terezií Kovalovou.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.