Tip Terezie Kovalové: Zajděte na koncert Katarzie do MeetFactory nebo na festival United Islands

22. červen 2021

Tento týden vám hudebnice Terezie Vodička Kovalová přináší pořádnou dávku koncertních i festivalových doporučení. Několikrát odložený pražský křest loňské desky Celibát od slovenské hudebnice Katarzie se konečně uskuteční. A to už ve čtvrtek 24. června od 21:00 v prostorách MeetFactory. Z původně plánovaného dvojkoncertu se na poslední chvíli ustupuje a díky uvolnění opatření spojených s koronavirem se kapacita sálu navyšuje.

Rovněž už můžete vyrazit na první festivaly. Třeba teď o víkendu 25. a 26. června zajděte na United Islands of Prague. Program nabízí kombinaci hudebníků z Evropy a Česka. Zahrají Shelter Boy, Drens, něco něco, Good Times Only, Himalayan Dalai Lama a spousta dalších. Kromě hudby se dočkáte přednášek, workshopů, panelových diskuzí i sportovních aktivit. Vstup na festival je zdarma.

Kde sledovat to nejlepší z českých i světových krátkých filmů? A kde najdete nový prostor Jatek78? Poslechněte si celý Tip Terezie Vodička Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.