Tip Terezie Kovalové: Zajděte na pražské koncerty Algiers nebo Seafret

11. únor 2020
Tip

Violoncellistka Terezie Kovalová tentokrát doporučuje hned dva koncerty v pražském Lucerna Music Baru. V pátek 21. února zde vystoupí čtyřčlenná kapela Algiers. Atlantská sestava představí aktuální lednovou desku There Is No Year. Čtvrtek 27. února pak bude patřit britské hudební dvojici Seafret, která rovněž dorazí s novou deskou, nesoucí název Most of Us Are Strangers. Večer v Lucerna Music Baru zahájí domácí teepee.

Až do 15. února v Praze probíhá festival nového cirkusu Cirkopolis. Mezinárodní akce má na programu projekty s přesahem do současného tance, fyzického i vizuálního divadla nebo žánrů současné hudební scény. Kovalová dále doporučuje návštěvu divadelního představení Nepřestávej, které vzniklo ve spolupráci tanečnice a choreografky Terezy Hradilkové a hudebního producenta Floexe. Nejbližší repríza proběhne už 24. února v pražském divadle Ponec.

Které další koncerty a divadelní představení doporučuje violoncellistka Terezie Kovalová? Poslechněte si celý únorový Tip.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.