Trippie Redd s Chief Keefem mají recept na zámeckou poezii se špetkou super trapu

V rapovém přehledu jsme si posvítili na album Mansion Musick od Trippie Redda a také na nové projekty od jmen jako je DJ Smokey, Nutso Thugn a dalších.

Je tu další týden a s ním příval nových projektů. Tím nejvíce očekávaným je deska Mansion Musick od amerického rappera jménem Trippie Redd. Ten si na své páté studiové album pozval nejen celé Avengers v podobě prvoligových rapperů jako jsou Lil Durk, Future či SkiMask TheSlumpGod, ale také Chief Keefa coby executive producenta. Trippie Redd tak jedním dechem vrací zpátky do hry super trap a druhým vzdává poctu legendárnímu mixtapu od Chief Keefa Mansion Musick z roku 2018.

Špinavou zámeckou poezii se špetkou trapu doručil také Nutso Thugn skrze svojí desku Apeternity, na které se potkávají nejtvrdší beaty s nejhlubším hlasem. A do releasového košíku přispěl také phonkový producent DJ Smokey: ten se na novém projektu Nukes Are Now Legal vydal společně s rapperem Christem Dillingerem do budoucnosti, aby nám odvysílali svůj rádiový vzkaz z nukleární budoucnosti. Tuto svatou trojici doplňují aktuální singly, tipy na koncerty a rapové zpravodajství ze světa i od nás.

Jak to bylo s deskou Mansion Musick? Vrací se zpět super trap? A kdo krade Black Eyed Peas hity? Poslechněte si nový díl Scény s Opakem Dissu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.