Turban a Activia Benz

5. říjen 2013

Praha byla dějištěm druhé showcase labelu neo-nových beatů Activia Benz – a Turban měl tak tu čest přivítat ve studiu otce zakladatele Slugabeda s jeho dánskou spojkou Eloqem. Výživné, místy trilinguální povídání bylo prokládáno konzumací řízků – a samozřejmě pouštěním exkluzivních fláků od obou přítomných i pár ukázek z novinek, které se brzy objeví právě na Activii.

Ta vznikla loni na podzim – a za necelý rok své existence stihla publikovat beatově spřízněné duše z různých koutů světa. Na vinylech s příznačnou skobou ve znaku se tak zaskvěly tracky od běloruského producenta Deeche, moskevského hasiče 813, bludného Dána Eloqa, aberdeenského beatového teriéra Lockaha ve spolupráci se zaoceánským houserem Taste Testerem a samozřejmě i ostrovního šprýmaře Slugabeda; a brzy se zde objeví pleonasmy milující Londýňan DJ DJ Booth a další ruský beatmaker DZA. V horizontu blízkých událostí je prý dle Slugabedových slov i split Eloqa a Lockaha a prý i mladé beatové číslo Chesslo Junior.

Turban aktivity Activie Benz bedlivě sleduje – a za čerstvost jejích produktů (a producentů) tak může ručit. Koneckonců, jak říkal Slugabed – bez ohledu na místo původu jde vždy o duše spřízněné volbou kvalitních beatů nejen do klubu. A takové si Turban pouští (k tělu) moc rád.

Playlist Turban 5.10. 2013:
Lockah x Taste Tester – Higher (Activia Benz, 2013)
Slugabed - True Born (Activia Benz, 2013)
Kim Cesarion - Undressed (Eloq remix) (unreleased)
DZA – Sakura (forthcoming Activia Benz)
Eloq x Lockah – untitled (unreleased)
Slugabed – Waterfalls (unreleased)
rustie - city star (Eloq bootleg) (unreleased)
Jon Phonics - With Direction (Slugabed remix) (unreleased)
Eloq – Walker (unreleased)

autor: Jan Bárta
Spustit audio