Turban a beatová dieta

20. srpen 2014

Turban se řídí heslem „Ve zdravém klubu zdravý vibe“ a drží beatovou dietu – což znamená, že může zkonzumovat tolik čerstvých libec tráčků, kolik si jen přeje (a kolik se také vejde do 60minutové stopáže pořadu).

Naposledy se pořádně přecpal nejnovějším releasem Slugabedovy značky Activia Benz, EPčkem Popcorn Diet, za kterým stojí italský beatmaker Miami Mais. Activia Benz tak má katalogový zářez v další evropské zemi (po UK, Dánsku, Německu, Rusku a Bělorusku) a díky majoru Miami Maisnerovi a jeho vitální beatové náloži také zas o dost šmrncu navíc (alespoň v uších Turbanu).

Beatovým šmrncem oplývá i All Good strava od dánské producentské supergroup AV AV AV. Tu tvoří Eloq (aka dánská spojka Activia Benz), Unkwon a DJ E.D.D.E.H. – a přestože zatím spoluvytvořili jen jeden singl, Turban si je jist, že se jejich beatové menu rozroste o další tzv. minutky.

Rovněž se doporučuje sledovat denní nabídku kalifornského kolektivu Fade To Mind, který coby polední menu právě servíruje hned pět chodů v podobě DJských editů/mashupů/bootlegů svých kuchařů – a to zdarma ke stažení. Na závěr pak Turban doporučuje sladkou tečku v podobě DJského dezertu Candy Tool od Slick Shooty (rovněž free DL). Dobrou chuť!

Playlist:
AV AV AV – All Good (self-released, 2014)
Miami Mais – Keep One Thing (Activia Mix, 2014)
Miami Mais – Vanexa (Activia Benz, 2014)
FKA twigs – Water Me (DJ DJ Booth remix) (self-released, 2014)
Starfoxxx – My Cats Will Die B4 Me (Donky Pitch, 2014)
Slick Shoota – Candy Tool (self-released, 2014)
Kingdom – Sippin Choral (Fatima Al Qadiri x Gangsta Boo) (Fade To Mind, 2014)
Prince Will – Miley x Gridbugs (Fade To Mind, 2014)
Rizzla – Elevator Elevator (Fade To Mind, 2014)
Kelela – Enemy (MA Nguzu Ironsoul Edit) (Fade To Mind, 2014)
Kelela x Le1f x P. Morris – OICU (self-released, 2014)
Mila J – Smoke, Drink, Break up (self-released, 2014)
Dorian Concept – Ann River, Mn (Ninja Tune, 2014)

autor: Jan Bárta
Spustit audio