Turban: Devadesátka pokračuje

18. červen 2014

Warp letos slaví 25 let existence, Hyperdub 10, Night Slugs 6 a Donky Pitch 5. Turban však právě oslavil 90 – tedy ne let, ale dílů, ve kterých se snažil přinášet to nejčerstvější ze současné klubové beatologie.

Nic však nekončí – Turban i devadesátka pokračuje a i nadále se vám bude svěřovat se svými Secret Songs (jak zní název nového labelu Ryana Hemswortha), veselými i smutnými dropy (jako v případě třetího dílu domácí kompilace Drops od DJ Alyaze), exkluzivními premiérami (jako sedmipalcový split z Lockahova labelu Tuff Wax nebo remix tracku Run domácích Videos od slovenského producenta FVLCRVM) i těmi dle jeho soudu Coolest (jak se jmenuje nové EP Slugabeda) tráčky.

Navíc hodlá Turban stále více zúročovat své nabyté nebezpečné klubové známosti – a tak vedle rubriky Domácí Crew hodlá přinášet (alespoň ve virtuální podobě) i speciální hosty ze světa. Tím prvním bude hned příští středu zmíněný ostrovní tvůrce Slugabed. Můžete se těšit na jeho nejnovější EP, raritní věci, quilty pleasures, výživný rozhovor v psané podobě na webu a především doopravdy exkluzivní půlhodinový mix, který Slugabed namíchá přímo pro Turban. No, kdo z vás to má? Od příštího Turbanu už všichni. Máte se nač těšit.

Turban – playlist 18. 6. 2014:
S-Type – Lost Girls (LuckyMe, 2014)
Schwarz x 333 Boyz – Whack Tear Oil (Secret Songs, 2014)
Maxo x Jonathan – Nice Feelings (Secret Songs, 2014)
Videos – Run (FVLCRVM remix) (self-released, 2014)
Subp Yao – Broken Chords (BiggBoss, 2014)
Self x DJ Alyaz – We Don't Stop (BiggBoss, 2014)
Moist Ghost – Call Me Up (Tuff Wax, 2014)
Moist Ghost – Call Me Up (Jaw Jam remix) (Tuff Wax, 2014)
The Range – Over You (Tuff Wax, 2014)
The Range – Over You (Grobbie remix) (Tuff Wax, 2014)
Slugabed – Pure El Nino Vibes (Lockah remix) (Activia Benz, 2014)
Slugabed – Pure El Nino Vibes (Activia Benz, 2014)

autor: Jan Bárta
Spustit audio