Turban mixy v září: Dressin Red, Calm a Dragon UMA

20. říjen 2015

Pořad Turban si stále zakládá na vydatném přísunu exkluzivních mixů od řady neotřelých a převážně zahraničních jmen klubové scény. Co se v jeho pokračující sérii, o jejíž vizuální stránku se originálně stará kreslíř Jiří Franta, stihlo vyklubat v září?

Dressin Red

Skotský producent Dressin Red je jedním z nejmladších (služebně i tzv. lidsky) členů kultovního labelu Donky Pitch a do Turbanu si připravil speciálně „rozchillený“ mix, který prý vystihuje jeho aktuální náladu. Ideální na melancholické podzimní procházky!

Tvyks

Domácí DJská legenda Tvyks se sice už před nějakou dobou trvale teleportovala z Berlína do Londýna, ale stále ještě občas zavítá k nám na parket – naposledy třeba i ve virtuální podobě mixu pro Turban. Ten dokazuje, že tenhle klubový veterán stále drží sluch na rytmu doby a rozhodně nespí na sluchátkách, co se týče nejnovější beatologie.

Calm.

Calm. je nový londýnský label, jehož dosavadní katalog se pohybuje na vlně post-PC Music „cute 2.0“ zvuku, ale zasahuje i do vod zvukově nepoměrně nesmlouvavějších. Pro bližší představu o svém záběru připravil pro Turban napěchovaný guestmix. PS: Dojde i na remix SOPHIEho remixu!

Turban mixy v sprnu: Teklife, Activia Benz i Enya

DJ Swisha Sweet

Mladík Swisha Sweet pochází z Filadelfie, působí jako grafický designér pro Diplův label Mad Decent a v poslední době také čím dál tím víc jako zručný DJ. Ve svých energických setech, kterými často supportuje členy kolektivu Teklife, míchá juke, Jersey Club i rap s grácií napovídající, že o něm ještě hodně uslyšíme.

Dragon UMA

Dragon UMA je producent z Japonska, který se čerstvě stal jedním z prvních členů nové britské značky Club Late Music, razící post-PC Music klubovou bublaninu (viz výše Calm.). Ve svém turbaním mixu míchá japonské kawaii zvuky se současným západním hyperpopem – a pokud vás zajímá, jak zní nejvtipnější mashup Life Sim z PC Music a Dr. Dre se Snoop Doggem, jste od zjištění na dosah kliknutí.

autor: Jan Bárta
Spustit audio