Turban slaví 100!

3. září 2014

Turban slaví 100. díl o sto šest a se vší beatovou pompou – a ke svému kulatému klubovému výročí dal dohromady kompilaci tracků od svých oblíbených zahraničních i domácích tvůrců. Výživný set 14 různorodých tráčků je ke stažení zdarma a obsahuje samé doopravdy exkluzivní a tzv. pro Turban jak dělané věci. Posuďte, stahujte a slyšte sami!

Exkluzivní plejádu tráčků načíná „one-of-a-kind“ spolupráce Lockaha a Eloqa, kterou jste kdysi mohli slyšet ještě bez jména a masteru v Turbanu s hostujícím Eloqem. Raritním trackem z vlastních beatových archivů přispěl i šéf labelu Activia Benz Slugabed – a z dalších „Activia Frenz“ se objeví s poněkud odvrácenou stranou beatové síly Silkersoft a Gunge.

Project Mooncircle vyslal do kompilace svého černého brooklynského koně KRTS s jeho remixem tracku z aktuálního EP dvou hardwareových milců My Panda Shall Fly a Mau'lin. Důležitou část selekce pokrývají slovenští beatoví bratia – Bad Mojo, Jimmy Pé a FVLCRVM, který přispěchal s remixem tuzemského producenta HODA.

Čistě domácí crew pak zastupuje zlínský beatový FNTM, filosofující producent Illex Aside, mysteriózní SELF a talentovaný kluk Aid Kid s remixem domácího projektu Videos.

PS: A nezapomeňte se dostavit na řádnou klubovou oslavu 100. dílu Turbanu! Popřát se dostaví i SOPHIE MSMSMSM!

Turban – tracklist 3. 9. 2014:
Lockah & Eloq – Jupiter (Turban, 2014)
Slugabed – Once a Philosopher (Turban, 2014)
Miami Mais – Brosteppah Suicide (Turban, 2014)
My Panda Shall Fly & Mau'lin – 15 Keys (KRTS remix) (Turban, 2014)
Silkersoft – In Your Home (Turban, 2014)
Gunge – INSTNT GRTFCTN (Turban, 2014)
Bad Mojo – Froggies (Turban, 2014)
Hoda – Music For Indian Restaurant (FVLCRVM remix) (Turban, 2014)
Jimmy Pé – Several Places (Turban, 2014)
Videos – Two (Aid Kid remix) (Turban, 2014)
DJ Tuco – You Got The Love x Ice Rink (Club Edit) (Turban, 2014)
FNTM – Elbow Drop (Turban, 2014)
Illex Aside – «» ft. Some Vocalist (Turban, 2014)
Self – Aspirin (Turban, 2014)


autor: Jan Bárta
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.