Turban uvádí: DJ SagePay

18. říjen 2016

Turban má pro strach uděláno – minimálně pro ten, pramenící z nedostatku guestmixů. Poslední dobou se mu na skladě nahromadila várka příjemných příspěvků z různých žánrových koutů, které uslyšíte v nejbližších týdnech. První na řadě je dlouho pod pokličkou držený mix, za kterým stojí DJ SagePay.

DJ SagePay nepatří do kolektivu Mall Music ani Teklife, jak by snad jeho jméno mohlo napovídat (alespoň zatím ne) – obsáhlý výčet klubových aktivit východolondýnského residenta to ale rozhodně v ničem neumenšuje.

SagePay je agilní DJ, který se může pochlubit i vlastní produkcí, zahrnující solidní řádku unreleased editů, bootlegů a mashupů (některými oblažil i svůj mix pro Turban). Provozuje také vlastní rádiovou show na vlnách ostrovního Radar Radia. Aby toho nebylo málo, je také autorem většiny coverů a vizuálů celého rádia a s jeho designem se potkáte i na spoustě plakátů ke klubovým akcím nebo třeba na live-mixové TV sérii Don’t Watch That.

V mixu pro Turban byl SagePay povinnosti připravit si cover sám pro sebe ušetřen (samozřejmě díky dalšímu skvělému vizuálu z turbopera Jiřího Franty) – a tak se mohl plně soustředit na hudební selekci. Ta obsahuje slušnou přehlídku footworkových velikánů, jeden úchvatný 50 centovský blend a všeobecně hybnou sílu tracků oscilujících nad 150 bpm a na obou stranách popově-undergroundového spektra. Dejte si kousek Off That Loud!

Tracklist:
N.R.G – I Need Your Loving (Outlander Mix)
Foul-Play – Ragatere
Hvad – Bleeding Grey Wall (DJ SagePay Rejig)
Citadel of Khaos – Warped
50 Cent – I’m Supposed To Die Tonight
DJ Rashad & DJ Spinn – Drums Please
“X” Cert – Rising 2 The Bass (Mix)
D-D-P-R – 60 Segundos
DJ Manny – HTL (Unreleased)
Goldseal Tribe – 9 Bars Long
RP Boo – Let’s Dance Again (DJ SagePay Blendxtention)
SMD – ???
DJ Manny & DJ Phil – S16 (Unreleased)
Bumputu – Hot Girl Riddim
DJ Nate – Poetry
DJ Rashad – Let It Go
DJ Spinn – Let Me Baby

autor: Jan Bárta
Spustit audio