Turban uvádí: XMASMIX, FLEXYlvestr a Šťastný Nový Fok!

31. prosinec 2014

Stýská se vám po Vánocích? Chybí vám beatové koledy i nadílka čerstvých tráčků pod stromečkem? A klubové betlémy mají už zase zavřeno? Nevěšte hlavu ani uši! Speciální Vánoční Mix Turbanu, ve kterém se objeví Kanye West, A. G. Cook, Wham! i Burial, si můžete pouštět celý rok!

A celý rok a čekání na příštího silvestra můžete rovněž trávit s Turbanem v uších – konkrétně se silvestrovským speciálem, kde zahostovala čtveřice z labelu FLEXY – producent Aid Kid, DJ Kewu a bookeři Honza Kistanov a Venca Miškovský – a režisér Štěpán Fok Vodrážka, dlouholetý fanoušek Turbanu (který si třeba do znělky k festivalu Mezipatra vybral track od Aid Kida, který vyšel na turbaní výroční kompilaci).

 

XMASTURBAN XMASMIX by Jan Bárta on Mixcloud

V družné atmosféře posledního potlachu minulého roku se stačily probrat jejich nejoblíbenější tráčky, nejpoužívanější slova i nejsilnější klubové zážitky, které se v roce 2014 vyklubaly na povrch. K tomu exkluzivní track od Aid Kida přímo pro Turban a nějaký ten nevydaný SOPHIE – a libec FLEXYlvestr byl na světě. Tak Šťastný Nový Fok všem!

(PS: A po celý rok 2015 si každou středu od 20 hodin nezapomeňte nasadit Turban!)

autor: Jan Bárta
Spustit audio