United Flavour hosty Jakuba Johánka

Jakub Johánek aka Joshua přivítal ve svém pořadu Dubový high projekt, který v minulém roce slavil nebývalý úspěch na koncertních pódiích, vystoupil před Gentlemanem atd. Jedná se o mezinárodní kapelu United Flavour. POSLECHNĚTE SI: Rozhovor s United Flavour

Počátek kapely United Flavour má na svědomí česká reggae/dubová skupina Hermakuti. V ní působili dva zakládající členové UF - zpěvačka původem ze Španělska Carmen a multiinstrumentalista a producent Djei, který pochází z Pobřeží slonoviny.

Skupina je multikulturním projektem míchajícím do sebe prvky r´n´b, hip hopu, dancehallu nebo třeba latina. Se skupinou spolupracuje i rapper Henry D, který je původem ze Zambie.

United Flavour mají za sebou vydání demo nahrávky Bad Mouth, na kterou bylo dáno dohromady sedm skladeb. Mimo jiné sólové skladby Carmen - Sad Life nebo třeba Revolution a poté i ty, kde je možno slyšet hlas Henryho D, jako jsou například Nevermind nebo Take A Look.

autor: ČRo Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.